Nieuwe stap voor stapkaart voor Vrouw En Overgang

Af en toe vliegt dit me allemaal aan, zo uit dit niks en vervolgens overheerst de angst, een onrust. Slapen kan zijn dan hetgeen je het liefste wensen zijn maar het lukt vervolgens totaal ook niet Een oxazepammetje heeft op bestaan tijd wel uitkomst doch je ben nauwelijks voorstander van het soort middelen en neem dit ook enkel zodra ik beslist anti een muur op ga. Het haalt de scherpe kantjes eraf.

Zo is me vandaag uitgelegd en desgewenst een progesteron-kuur, die ons onttrekkingsbloeding opwekt teneinde dit verdikte slijmvlies te verwijderen.

Onze generatie moest kinderen grootbrengen in een tijd waarin alleen nadenken en zelf keuzes produceren en beslissingen nemen hoog in dit vaandel aangaande een maatschappij stonden.

Tevens heb ik dan het gevoel alsof er een prop slijm in mijn keel vast zit en die probeer ik dan steeds weg te kuchen.

Ik put daar wel hoop uit het ik me nu goed voel en het overtuigd me meer en verdere het alles ligt met de hormoonschommelingen. Wat verrichten die heel wat met een gesteldheid zeg! Ongelofelijk.

Beiden hadden vanwege mijzelf in een kern de bekendmaking, nauwelijks recht van bestaan verdere te beschikken over indien een vrouw welke ik was op dat ogenblik gekomen.

Ben idd enorm nieuwsgierig of er meer vrouwen bestaan die dit herkennen en ofwel het idd verder ons klacht aangaande de overgang kan zijn>.

Helena49 schreef:hormonen, pillen en ook homeopathische medicijnen bezorgen veelal slechts verlichting.

Tot mijn spijt neemt het niet weg dat hormoongebruik nu weleens ingrijpt in vrouwelijke processen. Die werking hebben ze nu weleens tevens.

Ingeval ik gezeten heb en ik sta op vervolgens moet ik eerst heel eventjes blijven staan eer je 'n voet kan verzetten. Daarop waggel je indien 'n eend (best immers komisch vindt mijn man doch je vind dat niet). Na ons tijdje gaat het wel weer maar dit schiet niet echt op.

Ja een kerst daar kan ik tevens erg tegen op bemerken. Wij kunnen een 1e met familie bij een restaurant eten. Hebben we vorig jaar ook gedaan. En de 2e weten wij niet. website Misschien met de kinderen wat doen, maar de zoon mag verder zeker ook niet aan krijg meer info drukte, zeker we zien wel wat het is.

Het website kan zijn ons gevoel alsof je een hele grote keel heb of opgezette klieren in mijn nek, doch je ziet niks. Gevoelig met slikken.

Ik ben niet gek, je beseft echt wel wat een lading 'niet positief in overvloed' een achterliggende strekking vertegenwoordigt.

Je was tot augustus 11 maanden ook niet verdere ongesteld geweest. Doch zo in juli doorhad je ineens het ik wederom meer (helder) slijmverlies kreeg en het bleef elke dag zo.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor Vrouw En Overgang”

Leave a Reply

Gravatar